bildet viser Juliette Skonnord

Det unge keepertalentet Juliette Lykke Skonnord

Jeg begynte med fotball da jeg var ni år. Da ble jeg med broren min på KIL fotballskole og etter dette begynte jeg på fotball jeg også. Ganske tidlig begynte jeg å stå i mål, og jeg likte meg i rollen som keeper. Så ble det sone og etter hvert krets, og siden nyttår har jeg spilt med A-laget til KIL.

 

Det sier det unge keepertalentet Juliette Lykke Skonnord, som er 15 år og bor på Granli der hun har bodd nesten hele livet. 

-Det stilles krav i KIL, og det liker jeg godt. Det har alltid vært fokus på keeperrollen, og trenerne mine gjennom årene har tatt godt vare på alle spillerne, sier Juliette Lykke Skonnord.

 

Målet er å gjøre vårt beste i hver kamp

Ikke overraskende beskrives Juliette Lykke Skonnord som en ung og lovende spiller med et stort potensial. Ifølge lagvenninnene har hun en enorm rekkevidde og er stødig med ball i beina. De mener at hun er en dedikert og meget god keeper, som alltid er fokusert på treningene, og som alltid gjør sitt beste.

Jeg har mål om å kunne leve av fotballen. Jeg begynner på NTG til høsten og da kan jeg kombinere skole og fotball de neste tre årene. Etter dette får vi se, men jeg vil gjerne leve av fotballen og derfor er det også motiverende å følge med på utviklingen for kvinnefotballen, sier det unge keepertalentet.

Et sunt mål foran en ny sesong er kanskje en enda litt bedre plassering enn i forrige sesong. Målet for hver kamp må være å gjøre vårt beste og holde oss hvor vi ligger nå og ikke rykke ned. 

Bilde av Juliette Skonnord

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?