Kiwi støtter KIL Kvinner

De sørger for torsdagsmaten

Pastasalat! Oh my god! Kjempedigg! Kongsvingers aller beste fotballkvinner satte hørbart pris på den ekstra forpleiningen de fikk av Malin Østli og Leonie Skonnord etter treningen denne midtsommerstorsdagen. Maten er det KIWI Sundehjørnet som sørger for.

 

-Vanligvis serverer vi brødskiver med godt og sunt pålegg, men siden dette er den siste torsdagstreningen før sommerferien, tenkte vi at vi skulle gjøre litt ekstra stas på jentene. De har jo gjort det så bra hittil i sesongen, så det synes vi de fortjener, smiler Malin Østli, som til og med hadde bakt focaccia til anledningen.

 

Bra for alle parter

I to år har støtteapparatet til KIL Kvinner servert mat etter torsdagstreningene. Maten henter de hos KIWI Sundehjørnet, som synes det er stas å sponse de talentfulle Kongsvingerjentene.

-Vi liker å sponse breddeidretten, og nå som kvinnelaget gjør det så bra, er vi tungt inne i toppfotballen, også, smiler butikksjef Vidar Iversen, og forteller at det var fjorårssesongen at kvinnelaget til KIL kom med en forespørsel om butikken kunne bidra med litt mat til torsdagstreningene.

-De spurte om vi kunne hjelpe til, og det brukte vi ikke så lang tid til å svare ja på. Til gjengjeld har damene lovet å hjelpe oss når vi kommer så langt at vi skal omorganisere butikken, så dette er bra for alle parter, sier Vidar Iversen.

 

Må passe på hybeljentene

Det ser ut til at maten fra KIWI Sundehjørnet gjør godt for fotballdamene til Kongsvinger. Laget hadde en oppsiktsvekkende god fjorårssesong, der de ikke bare sikret seg plass blant topplagene her i landet, men like godt stakk av med seriemesterskapet. I år har laget plassert seg helt i toppen i sin annendivisjonsavdeling, og har sjarmert med leken og publikumsvennlig fotball.

Malin Østli og Leonie Skonnord synes det er givende å stille opp for det talentfulle, unge laget.

-Mange av dem er skoleelever som bor på hybel. Det er klart vi må passe på hybeljentene våre. Nå vet vi at de får i hvert fall et sunt og næringsrikt måltid i uka.

Malin og Leonnie er laglederne som legger tilrette for kveldsmat for KIL Kvinner på torsdager
Malin (til venstre) og Leonnie er laglederne som legger tilrette for kveldsmat og sosial samling for KIL Kvinner.