Lagbilde før kampstart i bortekampen mot Bjørnevatn

Surt tap i nord

Et aggressivt og hardtkjempende hjemmelag fikk KIL-jentene ut av rytmen og stakk av med alle poengene i torsdagens oppgjør.

 

Stang ut i 1.omgang

KIL tok kommandoen fra start i Bjørneparken, og hadde flere gode tilløp foran hjemmelagets målvakt. Hjemmelaget på sin side lå svært lavt i banen, og spilte lange baller mot en hurtig spiss så raskt muligheten var tilstede.

Etter drøye halvtimen er vi svært nær ledelse etter en god avslutning av Kaja Rosenlund. Avslutningen gikk dessverre på innsiden av stanga og ut. Noen minutter senere scorer hjemmelaget på en kontring.

 

Bare nesten

Andre omgang er som den første; Mye ball for KIL, mens hjemmelaget klarerer og kontrer. Vi trykker vi på og skaper noen gode sjanser, men i dag slet vi med å finne rom offensivt på en liten og knusktørr kunstgressbane.

 

All ære til hjemmelaget som jobbet knallhardt og spilte på sine styrker.

Til Mitt Kongsvinger sa trener Rune Skasberg følgende:

– Det var mange triste jenter i garderoben. Vi var og er skuffa, men vårsesongen har vært over all forventning og vi har innfridd egen ambisjon om topp fem med klar margin. Jeg sa til jentene at de skal være stolte over den vårsesongen de har levert. Den har vært knallbra, selv om vi er skuffa i dag, sier treneren.

 

KIL Kvinner tar nå en velfortjent sommerferie før vi møter serieleder Odd på hjemmebane 12. august.

Kampfakta

Bjørnevatn – KIL Kvinner 2-0 (1-0)

Bjørneparken, 175 tilskuere

1-0, 37 min: Selma Stubnova Staalesen

2-0, 79 min: Martine Fredrikke Hansen

 

 

Tabell finner du ved å klikke her.