Lørdag formiddag var KIL i Lakselv for å kjempe om tre poeng mot Porsanger.

Uavgjort i dramatisk oppgjør

Lørdag formiddag var KIL i Lakselv for å kjempe om tre poeng mot Porsanger. I et dramatisk oppgjør med seks mål, straffemål, stans i kampen i ti minutter pga hodeskader endte kampen med poengdeling.

KIL best i gang

Kampens første halvtime var gjestene i sort dominerende i banespillet. Vertene ble spilt lave og gjenvinningsspillet til det unge KIL-laget var meget bra. Det var rett og rimelig at KIL tok ledelsen 1-0 etter et godt angrep og en god avslutning av Tale Buvarp.

Litt ut av ingenting er vertene plutselig alene igjennom og utlikningen er et faktum. Siste femten av omgangen treffer hjemmelaget bedre på sitt duellspill og det er mer jevnspilt.

Dramatisk start på andre omgang

De siste førtifem minuttene starter dramatisk. Marie-Claire Sebazungu og Hannah Moen Skasberg går i samme hodeduell og skaller. Begge blir liggende utslått og helsepersonell tilkalles. Sistnevnte må av banen med et større kutt, mens Sebazungu fortsetter etter ti minutters pause i spillet.

Gjestenes respons er formidabel. Det rulles opp gode angrep, og det spilles gjennom motstanderen. Mot spillets gang kontrer hjemmelaget og setter inn 2-1. Heldigvis svarer KIL raskt med en klassescoring. Ingrid Hellerud Ihlebekk demper ballen på 18 meter og skyter et kanonskudd rett i mål. Klasse!

KIL går opp i ledelsen kun noen minutter senere etter at Amalie Brunes blir lagt i bakken. Ihlebekk setter straffen iskaldt i mål og ledelse 3-2!

Dessverre får gjestene en straffe etter skudd treffer en hånd innenfor 16-meteren.

Dermed ender et dramatisk oppgjør 3-3.

Les hva Mitt Kongsvinger skrev om kampen ved å klikke her.