Bilde av Tale Buvarp snakkende i en telefeon

Viktig telefon onsdag ettermiddag

Hvis du er heldig, får du en viktig og hyggelig telefon på onsdag ettermiddag fra en av Kongsvingers aller beste fotballdamer. Da begynner nemlig KIL Kvinner å samle oppmerksomhet og støtte til årets aller viktigste og vakreste fotballbegienhet på Gjemselund: Kronekampen i juni. Lagkaptein Tale Buvarp håper på mange hyggelige samtaler og positiv respons under onsdagens ringerunde.

 

-Det blir veldig gøy. Det var det i fjor også. Vi har jo et sterkt ønske om å få kvinnefotballen i Kongsvinger opp og fram, og vil gjerne ha med så mange som mulig på dette. I fjor ble vi veldig godt mottatt, og vi håper og tror at det blir enda bedre i år, smiler Tale Buvarp.

 

Festforestilling

Kronekampen er en begivenhet der bedrifter og privatpersoner gir sitt bidrag i form av et valgfritt antall kroner eller øre for hver tilskuer som kommer inn på Gjemselund stadion til denne kampen. Det er andre gang at damelaget til KIL inviterer til kronekamp. Fjorårets arrangement ble en festforestilling der KIL Kvinner vant hele 7-0, og der et rekordstort publikum viste å sette pris på den flotte fotballen de fikk være vitne til.

-Nå håper vi at både bedrifter og private vil være med på dugnaden.  Alle som vil være med på laget er hjertelig velkomne, sier kaptein Buvarp.

Fra ringeøkt i 2023 til kronekampen

Bilde fra fjorårets ringeøkt i forkant av kronekampen 10. september mot Medkila.