bildet viser Takk for innsatsen

-Takk for innsatsen, jenter

Tre spillere takket for seg etter storseieren mot Fredrikstad 18. juni. For Hedda Ruud, Hannah Moen Skasberg og Sara Engel Fjeldseth er KIL-eventyret over for denne gang. Trener Rune Skasberg takket hver av dem for innsatsen.

 

-Jeg har takket for meg her i KIL en gang før, så en skal aldri si aldri. Jeg hadde bestemt meg for å gi meg da jeg dro i militæret, men så ble savnet for stort, og jeg klarte ikke å holde meg unna. Det kan jo hende at det samme skjer igjen, sier Hedda Ruud, som flytter til hovedstaden til høsten for å studere.

Litt kjipt og ganske vemodig

Stortalentet Hannah Moen Skasberg skal begynne på NTG i Bærum til høsten, og har allerede begynt å trene med sin nye klubb, Stabæk. Sara Engel Fjeldseth flytter tilbake til Trondheim, og skal prøvespille for KIL/Hemne i sommer.

-Det er litt kjipt og ganske vemodig å dra nå. Jeg har trivdes veldig godt, både i byen og i klubben, og opplevd mye positivt. Spesielt denne sesongen har vi virkelig fått det til. Jeg kommer til å holde kontakten, og hvem vet. Kanskje jeg kan komme tilbake når KIL har etablert seg i toppen og jeg selv har blitt god nok for toppserien, sier Sara Engel Fjeldseth.

-Jeg har trivdes veldig godt i klubben, og det er litt rart å reise fra denne fine spillergruppa. Jeg kommer jo til å følge med laget videre, og vet de vil gjøre en god høstsesong, sier ungjenta Hannah.

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?