bildet viser Storhamar - KIL

Tabelltopp etter ny seier

KIL-jentene lot seg ikke stoppe av et aggressivt og defensivt hjemmelag onsdag kveld. Fire flotte mål i andre omgang sikret en svært fortjent seier til våre jenter noe som gir en midlertidig tabelltopp i 2. divisjon.

 

Varierende 1. omgang

De første førtifem minuttene på Prestrud kunstgress startet med et svært aggressivt press fra hjemmelaget. Det var tydelig at planen var å stresse ballsikre KIL-jenter bakover på banen og håpe på gunstige brudd på vår banehalvdel. Taktikken lyktes nesten da hjemmelagets angrepspiller kom alene med vår keeper tidlig i kampen. Heldigvis har Caroline Knutsen vært med på mye på fotballbanen og reddet mesterlig. 

Etterhvert tok KIL mer og mer over, og var svært nærme scoring ved flere anledninger. Hjemmelagets keeper vartet også opp med årets redning halvveis i omgangen, og dermed endte omgangen målløs.

 

Ketchup-effekt

Andre omgang kan oppsummeres enkelt; KIL hadde ball og skapte sjanser, mens Storhamar forsvarte seg så godt de kunne.

Og forsvare seg var Storhamar gode på ifølge trener Rune Skasberg:

– Storhamar hadde solide spillere som duellerte godt, og når det er 0-0 er man aldri helt sikker på seier. Men når vi får 1-0 er vi trygge på at vi kommer til å vinne en vanskelig bortekamp.

– Jeg er veldig imponert over jentene i dag. Storhamar har kun tapt en hjemmekamp i år, og er et vanskelig lag å spille mot. Men hvordan vi bare kjører på gjennom hele kampen gjør meg stolt!

Kampfakta

Storhamar – KIL 0-4 (0-0)

Prestrud kunstgress, 50 tilskuere

0-1, 66 min: Selvmål
0-2, 71 min: Ingrid Hellerud Ihlebekk
0-3, 75 min: Gina Lein Kjølgård
0-4, 82 min: Frida Stangnes Grønhella

Klikk her for tabell.

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?