bildet viser KIL - Elverum

Seier mot Elverum

Lettbeinte KIL-jenter valset over Elverum på solrike Gjemselund stadion søndag formiddag. Med hele troppen i aksjon var det fornøyde jenter som avsluttet helgen med quiz og pizza på brakka.

 

Spill mot gamle klokkesvingen

Allerede etter femten sekunder satte vi standarden med et godt angrep. Gina spilte igjennom Hannah i mellomrom som igjen trer igjennom Kaja som nesten satte ballen i mål.

Første omgang var enveiskjøring mot gamle klokkesvingen. Selv om det var spillemessig stort overtak til de helrøde skal det nevnes at gjestene fra Elverum var skummelt frempå ved to anledninger på dødball.

Dødball var også hjemmelaget gode på. Samtlige mål i 1.omgang kom etter dødball av henholdsvis Hannah, Naomi og Marie.

 

Fortsatt dominans i 2. omgang

I andre omgang bytter vi mange offensive spillere og vi fortsetter å dominere banespillet. Vi kommer ofte fint inn mellomrom, men klarer ikke å skape altfor mange store målsjanser.

Noen minutter før slutt viser Gina sin pasningsfot og slår Amalie i bakrom. Amalie løper fra alle, og regelrett løper ballen i mål.

 

Trener og kaptein fornøyde med gjennomføringen

Trener, Rune Skasberg, var fornøyd etter kampen:

-En god gjennomkjøring mot et lag vi skal være bedre enn. Jeg synes jentene leverer en profesjonell forestilling, og vi ser ting vi har trent på og utfordret de på i forkant.

-Jeg vil også gi skryt til Elverum etter kampen. De viser at de er et meget godt 4. divisjonslag og vil garantert kjempe om opprykk denne sesongen.

Kaptein, Emma Håpnes, oppsummerer kampen slik:

-Synes vi spiller en grei kamp. Vi styrer det meste av banespillet gjennom hele kampen og ser igjen mye av det vi har øvd på på trening. Kommer mye rundt på kant og får satt opp mye bra spill, men mangler litt på siste finish. Litt unøyaktig til tider, men har fortsatt god tid frem til seriestart med å justere småting og bli enda vassere i motstanderens boks.

Neste helg blir det tøffere motstand da Stabæk 2 har lovet et godt mannskap på Nadderud.

Kampfakta

KIL Kvinner – Elverum 4-0 (3-0)

Gjemselund stadion, 70 tilskuere

1-0, 4min: Hannah Moen Skasberg
2-0, 14min: Naomi Griffin
3-0, 30min: Marie-Claire Sebazungu
4-0, 80min: Amalie Aasvestad