bildet viser Emma

Seier i tett og jevnt oppgjør mot G16

Det var duket for et prestisjeoppgjør på Gjemselund stadion søndag. KIL G16 var motstander og det viste seg å bli en tøff nøtt å knekke for våre jenter.

God start

Jentene var enige om å ta regien i oppgjøret, og målet var å styre kampen. Innledningsvis hadde vi en god del ball, men de store målsjansene uteble. Store målsjanser var det heller ikke foran vår dyktige keeper, Juliette Skonnord, de første 15 minuttene av oppgjøret.

Gradvis tar guttene mer og mer over, og vi må konsentrere oss om å forsvare eget mål. Foruten noen skumle langskudd og noen halvsjanser fra KIL-gutta klarte vi å holde de på avstand.

Strålende scoring

Noen minutter før pause bryter Tale Buvarp og slår tidlig i bakrom. Kaja Rosenlund starter på pasningen, og lobber elegant over guttas målvakt. Klassescoring!

Gutta tar kommandoen etter hvilen

Andre omgang starter med mye ball til guttene. Vi har enkelte gode kontringer, men det er liten tvil om at gutta var nærme scoring. Heldigvis er det lov å forsvare seg godt, og Moa Louise Anderssen hadde noen fantastiske redninger som frustrerte unge gutter.

På noen kontringer er Hedda Ruud, Helene Lexerød og Ingrid Ihlebekk nære scoring, men kamper ender med seier 1-0 til våre jenter.

Kampfakta

KIL Kvinner – KIL G16 1-0 (1-0)

100 tilskuere

1-0, 35min: Kaja Rosenlund

Lagoppstilling 1. omgang:

Juliette Skonnord
Tale Buvarp
Gina Lein Kjølgård
Victoria Møller
Helene Lexerød
Hedda Ruud
Hannah Moen Skasberg
Emma Håpnes
Marie-Claire Hirwa Sebazungu
Kaja Rosenlund
Frida Grønhella

Lagoppstilling 2. omgang:

Moa Louise Anderssen
Tale Buvarp
Mille Leer Sandstad
Victoria Møller
Helene Lexerød
Sara Engel Fjeldseth
Ingrid Ihlebekk
Nora Platek
Julie Eriksen
Hedda Ruud
Amanda Lysø