bildet viser Rikke Skundberg Voldengen

Rikke Voldengen er en rå back

-Da jeg kom til KIL ble jeg tatt godt imot. Vi har mange gode spillere med ulike spisskompetanser. Av banen er vi en gjeng med mye latter og energi. Samholdet i laget er nok mye av grunnen til at vi presterer så bra på banen. 

 

Det sier 18 år gamle Biri-jenta Rikke Voldengen, som flyttet til Kongsvinger for å ta videregående skole på NTG i 2019.

-Jeg startet ikke med å spille fotball før i femte klasse. Da jeg først startet, spilte jeg for Biri frem til høsten 2019. Deretter byttet jeg klubb til KIL, da jeg begynte på skolen her i Kongsvinger. Jeg ble tatt opp i A-lagstroppen våren 2021. I starten vinglet jeg litt mellom tredje og andre divisjon, men etter hvert som jeg utviklet meg, fikk jeg en plass i A-lagstroppen. 

Ønsker å bli så god som mulig

Da hun kom til Kongsvinger spilte Rikke Voldengen midtstopper, men fra og med i fjor har hun kun spilt venstre back. Ifølge lagvenninnene er hun en rå back. Rikke Voldengen er en du ikke vil møte på feltet, men utenfor er hun en jente som er god som gull, og en man absolutt vil være venn med. Hun tar ansvar når det trengs, ofrer seg for laget, og gjør alt for at laget skal lykkes.

Rikke Voldengen beskrives videre som en hardtarbeidende, tøff, aggressiv og leken fotballspiller.

-Jeg ønsker selvfølgelig å bli så god som mulig. Ambisjonene for laget denne sesongen er å holde oss i andre divisjon, for å videre ha høyere målsettinger.

bildet viser Rikke Skundberg Voldengen

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?