bildet viser Nora platek - foto: kil.no

Nora Emilie Platek vil ha det gøy på fotballbanen

-Jeg har alltid spilt på KIL, så hele min fotballkarriere har jeg spilt med rød drakt og har ett stort hjerte for klubben. Fikk kretskamper i ung alder, men store kneproblemer har gjort at jeg dessverre har gått glipp av mange år med fotballtrening. Er nå tilbake og håper på noen gode opplevelser ute på banen.

 

Det sier den 18 år gamle Kongsvinger-jenta Nora Emilie Platek, som trives best på midtbanen der hun både kan spille indreløper og anker, og som er i sin første sesong i A-lagstroppen.

 

Målet er å ha det gøy med fotball

Nora Emilie Platek beskrives som en snill, hyggelig og inkluderende jente, som er sterk i dueller, teknisk god og en spiller som jobber hardt for laget. Hun går siste året på NTG Kongsvinger, og har som mål å ha det gøy med fotball og å spille på et høyest mulig nivå. 

– KIL er en fin klubb med store ambisjoner. Det er både seriøse trenere og spillere. Det er en herlig gjeng med jenter som vil hverandres beste.  Årets sesong blir ekstra viktig da det er mange lag som kjemper om andre divisjon til neste år. Vi har høye ambisjoner og ønsker å befinne oss på øvre halvdel av tabellen, sier Nora Emilie Platek.

bildet viser Nora Emilie Platek

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?