Bilde av Julie Ekre

Lynvingen Julie Randen Ekre

Julie Randen Ekre gleder seg til årets sesong. Den 19 år gamle høyrekanten tror den vil bli veldig bra med gode resultater.

 

-Jeg tror jeg kan bidra med å skape målsjanser og score mål. Også bidra med godt humør i gruppa. Jeg tror mine beste egenskaper er en mot en når jeg setter fart, og teknikk, sier Julie Randen Ekre.

 

Flyttet opp i A-stallen i fjor høst

Julie Randen Ekre er født og oppvokst på Otta, men hun har bodd i Kongsvinger i snart tre år.

-Jeg begynte å spille fotball for klubben Otta idrettslag, før jeg valgte å flytte til Kongsvinger og starte på NTG for å satse fullt på fotball. Da jeg begynte i Kongsvinger, spilte jeg først i tredje divisjon til jeg ble flyttet opp i A-stallen i fjor høst. Jeg har også vært innom både sone og kretslag samtidig som jeg har vært med å spille for Lillehammer i regionalserie, sier den unge damen, som gjerne tilbringer tiden sammen med familie og venner når hun ikke spiller fotball, jobber eller er på skolen.

Mine ambisjoner som fotballspiller er å komme så langt som mulig, og ha det gøy med fotballen.

 

Alle vil at alle skal lykkes

Julie Randen Ekre synes det beste med å spille på damelaget til KIL er at det er en veldig bra gjeng, der alle er veldig hardtarbeidende og vil det beste for laget.

-Jeg vil beskrive laget som en veldig sosial gjeng som har det veldig bra sammen både på og utenfor banen. Alle vil at alle skal lykkes.

Julie er beskjeden jente, men når hun bestemmer seg for å passere backen så er hun forbi ni av ti ganger. Hun er en kantspiller med mange gode kamper på A-laget i fjor, sier trener Rune Skasberg.

Bilde av Julie Ekre