bildet viser Kaja i spill

Kaja årets unge talent og kretsens diplom til KIL

Kaja Brendengen Rosenlund vant prisen for Årets unge talent og Kongsvinger IL Fotball mottok kretsens diplom under gallaen til Indre Østland fotballkrets i midten av februar.

-Kaja har et skyhøyt toppnivå, og i fjorårssesongen var hun sterkt delaktig i de gode resultatene laget oppnådde. Hvis hun fortsetter den gode utviklingen, er det få grenser for hvor langt hun kan nå som fotballspiller, sier trener Skasberg.

 

Drømmer om toppserie

Også juryen mener at Kaja Brendengen Rosenlund har et ekstremt høyt toppnivå og at hun har potensiale for toppseriespill. I begrunnelsen omtaler juryen Kaja som assistdronning med 14 assists og 12 mål. Videre hevder juryen at hun er ekstremt driblesterk og med en venstrefot med et godt tilslag.

-Jeg ble veldig glad for prisen, det er ikke så vanlig at det deles ut slike priser til idrettsutøvere som driver en lagidrett. Og jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra venner og familie som har hørt om prisen, sa prisvinneren selv til MittKongsvinger etter overrekkelsen.

-Drømmen og målet er å spille toppserie. Men inntil det eventuelt skjer så må jeg bare jobbe på og ha det gøy med fotballen.

bildet viser Morten Aasvangen
Daglig leder Morten Aasvangen hadde en hyggelig kveld på gallaen til Indre Østland Fotballkrets på Hamar.

Heder og ære til klubben

Kongsvinger IL Fotball mottok kretsens diplom under gallaen til Indre Østland Fotballkrets på Hamar i midten av februar. Denne høythengende utmerkelsen tildeles klubber som gjennom sportslige prestasjoner har oppnådd gode resultater eller som på annen måte har gjort et fortjenstfullt arbeid for fotballsporten.

 

Ifølge MittKongsvinger var juryens begrunnelse for at KIL IL fotball fikk kretsens diplom blant annet den fantastiske 2022 sesongen til KIL kvinner. «De vant seks seire på rad, og endte til slutt opp med å vinne sin avdeling i 2. divisjon», skriver nettavisen.

-Dette var veldig gledelig, og et solid løft for oss foran det som blir en krevende og spennende sesong for det flotte, unge damelaget vårt, sier daglig leder Morten Aasvangen i KIL Fotball.