bildet viser Ingrid Hellerud Ihlebekk

Ingrid Hellerud Ihlebekk tilbake til KIL

Vi er glade for å informere om at Ingrid Hellerud Ihlebekk er tilbake i Kongsvinger IL! Den slepne midtbanespilleren er tilbake i rødt, og er klar for å bidra for KIL denne høsten.

 

Sørumsand-jenta er tilbake i KIL etter et kort opphold hos Amazon Grimstad pga militærtjeneste. Ifølge fotball.no har hun 28 offisielle kamper for KIL og har notert seg for hele 15 mål på disse kampene.

 

Selv sier hun følgende om tilbakekomsten:

-Deilig å være tilbake på treningsfeltet og ikke minst tilbake i KIL! Gleder meg til å bli kjent med flere spillere som ikke var i klubben da jeg sist var her og klar for å gi alt på banen denne høstsesongen!

 

I løpet av fjorårssesongen spilte Ingrid tjue kamper og noterte seg for elleve nettkjenninger. Det er mao en solid ressurs som kommer tilbake til klubben.

 

Hovedtrener Rune Skasberg er strålende fornøyd med signeringen:

-Ingrid er en topp spiller og ei flott jente. Hun kjenner vår spillestil, og blir en tilvekst fra dag en både på banen og i garderoben.

 

KIL Kvinner har neste seriekamp mot Odd den 12. august. I forkant skal jentene gjennomføre en treningskamp mot Mallbacken fra Sverige den 5. august.