Sarpsborg - KIL

Hardt straffet mot Sarpsborg

Hjemmelaget straffet gjestene fra Kongsvinger knallhardt på eget gress lørdag. Hele fem baklengs ble det for KIL som trøbler om dagen.

 

Sarpsborg har forsterket fjorårets tropp, og kom fra en sterk borteseier mot Sogndal i forrige serierunde. Men selv om vertene lå foran KIL på tabellen var det gjestene som styrte spillet de første førtifem minuttene. Trener, Rune Skasberg, oppsummerer omgangen slik:

– Jeg synes vi starter matchen bra, og jeg vil påstå at vi er det klart beste laget i første omgang. Vi kunne fint ha punktert matchen, men allikevel ligger vi under 2-1 til pause. Begge baklengsmålene skyldes personlige feil. Det er kjedelig for det har vært en gjenganger for oss i år. Det er kjedelig, men vi kunne også ha scoret flere. Vi dominerer banespillet totalt, og det var surt og tungt å gå til pause med å ligge under, forteller han.

 

I andre omgang har KIL en kjempemulighet på stillingen 2-1 til Sarpsborg. Til samme avis sier Skasberg:

– De får 3-1 på en kontring, men rett før det har vi en enorm sjanse. Da gjør Sarpsborgs keeper den beste den beste redningen jeg noen gang har sett. Marie-Claire Hirwa Sebazungu avslutter meget bra fra 10 meter. Alle KIL spillerne på sidelinja, inkludert meg, jubler for scoring, men så ligger målvakten der og redder, forklarer Skasberg.

 

Ingrid Hellerud Ihlebekk setter KIL sine to mål etter dødballer.

 

Les hva Mitt Kongsvinger skrev om kampen her.

Kampfakta 

Sarpsborg – KIL Kvinner – 5-2 (2-1)
Sarpsborg stadion, 100 tilskuere

1-0, 29 min: Ingrid Cathrine Larsen
1-1, 39 min: Ingrid Hellerud Ihlebekk
2-1, 43 min: Moa Felicia Alvestad-Rupar
3-1, 69 min: Mia Margrethe Foss
4-1, 76 min: Julia Charlotte Tveter Arnesen
5-1, 82 min: Julia Charlotte Tveter Arnesen
5-2, 86 min: Ingrid Hellerud Ihlebekk

Klikk her for tabell.