Bilde av Marie Claire Hirwa Sebazungu

Alle vil ha en spiller som Marie Claire Hirwa Sebazungu på laget

Som 15-åring scoret Marie Claire Hirwa Sebazungu 11 mål på like mange kamper for moderklubben Gjøvik-Lyn. Nå er NTG-eleven klar for å gi alt på midtbanen til KIL i en sesong som hun tror blir både spennende og tøff.

 

-Jeg begynte å spille fotball i Gjøvik/Lyn da jeg bar seks år gammel. Jeg spilte der i gode 10 år, og hospiterte litt på naboklubben Vind sitt damelag. Jeg meldte overgang til KIL i august 2021.  Jeg var også innom sone- og kretslag da jeg yngre, sier Marie Claire Hirwa Sebazungu.

 

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

 

En helt vill arbeidsmoral

Marie Claire Hirwa Sebazungu er ifølge lagvenninnene litt av en driblekunstner, som er utrolig hardtarbeidende og har et godt overblikk over banen. Selv mener hun at hennes beste egenskaper som fotballspiller er duellstyrke og gjenvinning av ball.

-Ambisjonen for meg selv er å nå mitt høyeste potensiale innenfor fotballen. Det viktigste jeg kan bidra med til laget er engasjement og arbeidskraft og å støtte jentene både på og utenfor banen, sier midtbanespilleren, som beskriver laget som «ungt og med en helt vill arbeidsmoral».

-Alle vil ha en spiller som Marie på sitt lag. Hun vinner alt av dueller og har en driv i spillet sitt som er beundringsverdig. God sesong i fjor, og vil bli enda bedre i år, mener trener Rune Skasberg.

Bilde av Marie Claire Hirwa Sebazungu