bildet viser NM KIL - Ull/Kisa

Ute av cupen

Det ble et surt tap for KIL-jentene i kveldens cupoppgjør mot Ull/Kisa. Selv om hjemmelaget styrte det meste ute på Gjemselund var gjestene definitivt best foran begge målene.

God 1. omgang

Med to seire på de to første seriekampene var det et hjemmelag som startet kampen med høy selvtillit. KIL vant ballen gunstig og eide ballen de første 45 minuttene, og det var smått utrolig at lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

De gule med gode avslutninger

Andre omgang startet jevnere hvor de gulkledde klarte å løfte laget høyere i banen. Etter litt frem og tilbake innenfor KIL sin 16m gikk en Kisaspiller i bakken. Dommeren valgte å dømme straffespark som ble satt sikkert bak målvakt Thea Engen.

Med ledelse tok gjesten mer over banespillet og var best frem til de la på til 2-0. Deretter mobiliserte jentene i rødt til en sluttspurt som bare nesten var godt nok. Ingrid Ihlebekk satte et innlegg fra Sara Fjeldseth i mål og tente et håp hos vertene. En god enkeltprestasjon fra Kisa rett før slutt gjorde at gjestene kunne juble for avansement til 2. runde i NM.

Neste kamp for KIL er borte mot Sarpsborg 08 lørdag 14.mai.

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?