bildet viser KIL-seier i Sarpsborg

Sterk borteseier i Sarpsborg

Med ny seier har KIL-jentene full poengfangst etter sine tre seriekamper. På Sarpsborg Stadion imponerte jentene med godt samspill både offensivt og defensivt.

Dominerte banespillet og scoret flotte mål

De unge KIL-jentene tok kommandoen umiddelbart og dominerte stort på hjemmelagets flotte arena. Det kunne stått både 1-0 og 2-0 da Sara syntes det var på tide med nettkjenning. Etter corner får hun ballen litt ut i målfeltet og styrer ballen elegant i lengste kryss!

Mål to var et mønsterangrep hvor vertene ikke var nær ballen etter at målvakt Thea Engen satte igang en femmeter. Kaja kommer alene gjennom på venstresiden og setter ballen trygt ned i lengste hjørne!

Ingen tvil i andre omgang

Andre omgang starter forrykende for KIL sin del, og Frida kjemper ballen over streken etter godt forarbeid av Kaja. Gjestenes siste mål setter yngstejenta, Hannah, i mål etter en corner hun selv tok. Etter en klarering havner ballen i beina til Hannah som kontrollert scorer. Vertene ble løpende mye i mellom, men var i perioder med i kampen. Og rett før slutt får de sin redusering etter corner.

Fornøyd kaptein

Kaptein, Emma Håpnes, oppsummerer:

-Synes vi spiller en veldig god kamp, spesielt 1.omgangen er veldig bra hvor vi styrer alt av spill. Vi er veldig gode offensivt og skaper mange sjanser. Det må vi ta med oss videre, og bli enda mer effektive foran mål.

Med helgens seier blir det toppoppgjør mot Fart på Gjemselund neste lørdag. Møt opp og støtt jentene. Det fortjener dette gode laget!