bildet viser Emma Lien Håpnes

Ønsker fulle tribuner i kvalikkampen på onsdag

Damelaget til KIL har hatt en eventyrlig sesong så langt, men fortsatt gjenstår minst to avgjørende kamper. Nå er det opprykk til første divisjon det er snakk om, og allerede førstkommende onsdag tar seriemesterne imot Odd i Kongsvingerhallen. Kaptein Emma Lien Håpnes håper på fulle tribuner og solid støtte fra publikum i den uhyre viktige kvalifiseringskampen.

 

-Det er 630 sitteplasser i Kongsvingerhallen, og jeg håper det ikke blir et ledig sete i hallen på onsdag. Vi trenger all støtte vi kan få i disse kvalikkampene, og det er så utrolig gøy å kjenne at du har publikum i ryggen. Det gir oss masse energi og motivasjon, og det setter motstanderlaget litt ut. Det kan gi oss det lille ekstra vi trenger mot to veldig gode motstandere i kvalikken, sier Emma Lien Håpnes.

 

Må spille kampen, ikke anledningen

Odd Ballklubb Kvinner ble stiftet i 2020, og har i likhet med KIL hatt en overbevisende sesong så langt. Laget vant sin avdeling med hele 12 poeng, og med 79 – 14 i målforskjell. Ifølge trener Rune Skasberg er Odd et robust lag med bra fysikk og en god plan på hvordan de ønsker å spille fotball. Han har likevel tro på at damene hans skal gå seirende ut av onsdagens oppgjør.

-Hvis vi klarer å spille kampen, og ikke anledningen, så vinner vi.

Også kaptein Lien Håpnes har «troen på at vi skal ta det», som hun sier.

-Alle jentene er veldig motiverte og sultne, og det er masse energi i laget. Og når vi har publikum i ryggen og får til vårt eget spill, så skal dette gå bra.

 

Ta med deg naboer, venner og familie på kamp! Registrer din deltakelse ved å klikke her.

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?