bildet viser KIL - Kolbotn: Lagene hilser før kamp

Ny solid hjemmeseier

KIL-damene dro i land nok en overbevisende hjemmeseier tirsdag 13. september da Kolbotn 2 ble sendt hjem med 1 – 4 i bagasjen. Frida Stangnes Grønhella satte spikeren i kista med to kjappe scoringer etter 75 og 76 minutter.

-Dette smakte utrolig godt. Vi hadde nok av sjanser til å punktere kampen mye tidligere, men det er utrolig deilig å ta hjem sånne kamper som denne, sa tomålsscoreren etter kampen.

Et under til halvtid

For smått utrolig sto det 1 – 1 på resultattavla etter den første omgangen som KIL-damene dominerte fullstendig. Selv Kolbotn-supporterne på tribunen mente det var et under at ikke laget deres lå under med både fem og seks mål etter halvtid. Laget klarte å score på sitt eneste noenlunde etablerte angrep på en sjanseløs Thea Engen, som ellers var så å si arbeidsledig helt til det gjensto noen få minutter av kampen.

Det var den bunnsolide stopperen Victoria Møller som sendte KIL i ledelsen etter 15 minutter da hun ekspederte en perfekt corner i mål med et kontant hodestøt. Etter det hadde laget den ene kjempesjansen etter den andre, men en heldig og god Kolbotnmålvakt klarte å holde buret rent resten av omgangen.

Nydelige scoringer

KIL-kaptein Emma Lien Håpnes spilte en ny solid kamp, og satte opp lagvenninnene gang på gang i farlig situasjoner med lekre gjennombruddspasninger og kreative stikkballer. Fem minutter ut i omgangen kronet hun en stor kamp med et hardt og velplassert langskudd som gikk rett i krysset. 2 – 1 til KIL.

Etter 63 minutter bombarderte KIL-damene målet til motstanderen med et skudd i tverrliggeren og ytterligere tre kjempeavslutninger, men utrolig nok fant ikke ballen veien til nettmaskene ved denne anledningen heller.

Det var ikke før i det 74. minutt at den forløsende 3 – 1-scoringen kom. Frida Grønhella banket ballen i mål fra kort hold etter et nydelig forarbeid av Tale Buvarp. To minutter senere scoret samme damen 4 – 1, denne gang etter like nydelig forarbeid av Kaja Rosenlund.

Nok en meget fortjent og overbevisende hjemmeseier til KIL-damene.