Bilde fra kampen KIL - VIF

Bare nesten mot VIF2

Hjemmelaget så ut til å styre mot en vel fortjent 2-1-seier da KIL Kvinner tok imot VIF2 på Gjemselund 26. mai, men en utligning i sluttminuttene gjorde at det bare ble nesten for Kongsvingers beste fotballkvinner denne søndagen.

– Det føles nesten som et tap. Vi går opp til 2-1, og vi har full kontroll på kampen. Så gir vi bort en slik gavepakke i sluttminuttene. Akkurat nå er vi fryktelig skuffet, sa trener Rune Skasberg rett etter kampen.

Det var bortelaget som åpnet kampen best, og allerede etter fem minutter klarte gjestene å overliste keeper Juliette Lykke Skonnord. KIL Kvinner virket usikre i åpningsminuttene, men klarte å krige seg inn i kampen igjen. Det var fullt fortjent da Amalie Garsjø Brunes sørget for utligning med et velplassert skudd fra 10 meter. Resten av omgangen ble jevnspilt og sjanserik. De rødkledde ropte på straffespark etter en hands i Vålerengafeltet, men dommeren valgte å overse situasjonen.

Klart best i andre omgang

I andre omgang var KIL klart best, og det var fullt fortjent da laget tok ledelsen ved Aurora Skjelbreid Ellingsen etter et perfekt slått frispark av Hannah Moen Skasberg i det 69. minutt. Laget så ut til å ha full kontroll, men to minutter før slutt klarte VIF2 å unytte en glipp i forsvaret til KIL Kvinner. Dermed endte kampen med 2-2 og poengdeling.

Den nylig hjemvendte stopperkjempen Gina Lein Kjølgård kom på banen etter sidebyttet.

-Det er utrolig gøy å få spille for KIL igjen. Neste kamp håper jeg at jeg kan få spille 90 minutter, sa hun rett etter kampen.

Les hva Mitt Kongsvinger skrev om kampen her.