Bilde fra kampen Hamkam - Kongsvinger

Tap mot opprykksfavoritten

Opprykksfavoritten fra Hamar tok alle poengene på Briskeby denne solfylte lørdagen. Gjestene fra Kongsvinger forsvarte seg tappert, men en uheldig baklengs rett før pause ødela mye for de rødkledte.

 

Med poeng mot Grei i forrige serierunde gikk KIL til kampen med tro på at det var mulig å få med seg poeng også mot opprykksfavoritt, Hamkam. Første omgang var preget av lite målsjanser. På overtid av omgangen får Hamkam et noe heldig mål etter en corner, og en god defensiv omgang av KIL ender med en kjedelig avslutning.

-Første omgang er vi strålende fornøyde med frem til baklengsmålet. Hamkam skaper svært lite, og vi får noen overganger hvor vi er nære å bryte helt igjennom. Mot et godt hjemmelag er det tilnærmet perfekt levert av oss. Da er det utrolig kjedelig at vi slipper inn et enkelt mål på overtid av omgangen, forteller trener Rune Skasberg.

Med ett mål bak i protokollen endrer ikke kampbildet seg vesentlig i andre omgang. Hamkam skaper en enorm sjanse litt ut i omgangen, men heldigvis for KIL ender avslutningen på innsiden av stanga og returen går til en KIL-spiller som klarerer.

Etter litt over halvspilt omgang får vertene en svært billig straffespark som de setter sikkert i mål. Kun et minutt senere setter hjemmelaget sitt tredje for dagen og kampen er i realiteten over.

 

-Jeg synes vi gjør en ok pluss prestasjon, men resultatet er svakt. Noen avgjørende situasjoner går i vår disfavør som straffesparket, men samtidig må vi være ærlig å si at vi taper mot et bedre lag. Hamkam er avdelingens beste lag og vil rykke opp slik jeg ser det avslutter trener Skasberg.

Kampfakta 

Hamkam – KIL Kvinner 3-0 (1-0)
Briskeby, 302 tilskuere

1-0, 45 min: Mari Fisketjøn Indrebø
2-0, 72 min: Nathalie Rønquist Jørgensen
3-0, 74 min: Linnea Holmsveen Moen

Klikk her for tabell.