Bilde fra kampen KIL - Frigg

Overtidsdrama endte med null poeng

Seks minutter på overtid avgjør hjemmelaget en tett og jevnspilt kamp til sin fordel. Frustrerte KIL-spillere må nok en gang se en jevn kamp ende med null poeng.

På en liten og svært tørr kunstgressbane i Oslo brukte KIL noen minutter på å bli kjent med underlaget. Etterhvert fikk bortelaget festet et lite grep på kampen, og etter et smart innkast fra Tale Buvarp dro Hannah Moen Skasberg seg løs og satte ballen i hjørnet bak hjemmelagets sisteskanse. Perfekt start på kampen!

Omgangen preges av en sterk medvind hjemmelaget har, og de benytter denne ved å slå en del lange baller som KIL sin backfirer kontrollerer greit.

Etter 27 minutter kommer dommeren i fokus da hun feilaktig dømmer et hjørnespark til Frigg. Etter flere forsøk på å klarere ballen havner den dessverre hos vertenes dyktige spiss, Emilie Finnevolden Gooderham, og dermed er stillingen 1-1.

Andre omgang starter med KIL-dominans, men etterhvert spiser Frigg seg inn i kampen. Omgangen preges av flere merkelige dommeravgjørelser begge veier noe som frustrerer samtlige spillere på banen.

I det 83. spilleminutt spiller Amalie Brunes flott igjennom Hannah Moen Skasberg som setter sitt andre mål for dagen, og ting ser meget lyst ut for KIL.

Dessverre klarer hjemmelaget å snu kampen og vipper en jevn kamp i sin favør.

Trener Rune Skasberg oppsummerer kampen slik:

-En bra prestasjon av oss som ender med null poeng, igjen. Vi må ta med oss mye av det positive i kampen, samtidig så må vi evaluere oss sjøl hardt når vi så ofte taper poeng i tette matcher.