Bilde fra kampen KIL - Porsanger

Uavgjort etter sjansesløseri

På en solfylt Gjemselund tok KIL imot Porsanger fra Lakselv til seriekamp. I en kamp hvor hjemmelaget dominerer fra start til slutt ender kampen utrolig nok uavgjort 1-1.

Gjestene får en drømmestart

Før ti minutter var spilt hadde KIL allerede rukket å skape et bra trykk mot gjestenes mål. Mot spillets gang klarer Porsanger å løsrive seg etter et innkast og spille fri sin spiss, June Rollstad Johnsen. Alene med Juliette Skonnord gjør hun ingen feil og bortelaget er i ledelsen.

Tre i treverket i første omgang

Etter gjestenes scoring er spillet stort sett på gjestenes banehalvdel. I løpet av omgangens førtifem minutter noterte vi tre avslutninger i treverket, og i tillegg flere angrep hvor gjestenes keeper må i aksjon.

Fortsatt KIL-dominans i andre omgang

I kampens siste halvdel var KIL-dominansen enda sterkere. Gjestene lå ekstremt lavt, men KIL skapte likevel målsjanser på løpende bånd.

Etter 78 minutter ble det endelig uttelling etter en heading fra Ingrid Ihlebekk etter en av svært mange cornere for KIL.

Til tross for flere store sjanser i sluttminuttene ebber kampen ut med ett poeng til hvert av lagene.

Frida Grønhella er tilbake i KIL-drakt og oppsummerte kampen på følgende måte til Mitt Kongsvinger rett etter kampslutt:

– Det var godt å være tilbake. Synd at det ble uavgjort i en kamp jeg egentlig synes vi bør kunne ta tre poeng, men slik er det. Det var mange sjanser, spesielt i andre omgang som kunne gått i mål, så det var synd, sier Frida.