Fra kampen mellom KIL og Hamkam

Opprykksjagende HamKam ble for sterke

De løp og kriget, men til slutt var det de opprykksjagende gjestene fra Hamar som stakk av med seieren da KIL Kvinner tok imot HamKam til hengekamp på Gjemselund den siste torsdagen i juni. Trener Rune Skasberg var likevel fornøyd med laget.

-Det var ingenting å si på innsatsen. Jentene sto på hele veien, og hadde vi fått uttelling på en av de to store sjansene vi fikk på slutten, kunne vi gjort det mer spennende for dem. Men vi har det klart yngste laget, og de har vel tre, fire ganger så stort budsjett som vi har, så da blir det gjerne Davids kamp mot Goliat. Og i slike kamper er det som regel Goliat som stikker av med seieren, sa en ikke alt for skuffet Rune Skasberg etter kampen.

Straffe etter to minutter

HamKam har hatt en meget god vårsesong, og ville overta tabelltoppen med seier i hengekampen mot KIL Kvinner. Og gjestene fra Hamar løp litt fortere, taklet litt hardere, fant hverandre litt mer med pasningene, hadde litt bredere skuldre og kunne litt flere triks enn hjemmelaget.

De rødkledde åpnet friskt, men tilskuerne hadde knapt rukket å sette seg før gjestene utnyttet nølende forsvarsspill og dommeren blåste for straffe til HamKam. 0-1 etter snaue tre minutter var en real kalddusj i sommervarmen for hjemmelaget.

KIL Kvinner ble i perioder av første omgang presset lave av et velspillende HamKam. Etter 38 minutter klarte bortelaget å overliste Kongsvinger-forsvaret på et innøvd cornertrekk. 2-0 var stillingen til pause.

Hevet seg i andre omgang

Etter pause var hjemmelaget langt mer med i kampen. Forsvaret sto godt imot, og målvakt Moa Louise Anderssen tok seg av de avslutningene som kom mellom stengene. Mot slutten av kampen hadde KIL Kvinner flere gode tilløp og et par avslutninger som kunne og burde gitt uttelling.

Les Mitt Kongsvinger sin dekning av kampen ved å klikke her.

Les Glåmdalens dekning av kampen ved å klikke her.